Pre-susţineri teze de doctorat

În data de 27 aprilie 2017, ora 14, la Departamentul de Drept Public, va avea loc prezentarea tezei de doctorat de către domnul Ionuț-Gabriel CORDUNEANU, student-doctorand la Școala doctorală de Drept

Anunț pre-susținere

În data de 06 aprilie 2017, ora 18, la Departamentul de Drept Privat, va avea loc prezentarea tezei de doctorat de către doamna Raluca PAPADIMA, studentă-doctorand la Școala doctorală de Drept

Anunț pre-susținere

În data de 24 martie 2017, ora 11, la Centrul de Drept Social Comparat, va avea loc prezentarea tezei de doctorat de către doamna BĂLĂ Mădălina-Ani (IORDACHE), studentă-doctorand la Școala doctorală de Drept

Anunț pre-susținere

În data de 15 martie 2017, ora 15, la Sala de Consiliu a Facultății de Drept, va avea loc prezentarea tezei de doctorat de către domnul Vladimir Florin DIACONIȚĂ, student-doctorand la Școala doctorală de Drept

Anunț pre-susținere

În data de 27 februarie 2017, ora 13, la Departamentul de Drept Public, va avea loc prezentarea tezei de doctorat de către doamna Elisabeta SLABU, studentă-doctorand la Școala doctorală de Drept.

Anunț pre-susținere

În data de 16 septembrie 2016, ora 13, la Departamentul de Drept Public, va avea loc prezentarea tezei de doctorat de către doamna Emilia-Lucia CĂTANĂ (CHIOREAN), studentă-doctorand la Școala doctorală de Drept.

Anunț pre-susținere

În data de 30 iunie 2016, ora 15, la Departamentul de Drept Privat, va avea loc prezentarea tezei de doctorat de către doamna Oana Cristina TĂNĂSICĂ, studentă-doctorand la Școala doctorală de Drept.

Anunț pre-susținere 

În data de 29 iunie 2016, ora 13, la Departamentul de Drept Penal, va avea loc prezentarea tezei de doctorat de către doamna Maria NICOLA, studentă-doctorand la Școala doctorală de Drept.

Anunț pre-susținere 

În data de 13 iunie 2016, ora 11, la Centrul de Drept Social Comparat, va avea loc prezentarea tezei de doctorat de către domnul Dragoș-Romeo BREZEANU, student-doctorand la Școala doctorală de Drept.

Anunț pre-susținere 

În data de 31 mai  2016, ora 1530, va avea loc, la Sala de Consiliu, prezentarea tezei de doctorat de către domnul Cosmin-Răzvan MIHĂILĂ, student-doctorand la Școala doctorală de Drept.

Anunţ pre-susţinere

În data de 31 mai  2016, ora 15, va avea loc, la Sala de Consiliu, prezentarea tezei de doctorat de către domnul Daniel MOREANU, student-doctorand la Școala doctorală de Drept.

Anunţ pre-susţinere 

În data de 17 mai  2016, ora 18, va avea loc, la Departamentul de Drept Penal, prezentarea tezei de doctorat de către domnul Teodor MANEA, student-doctorand la Școala doctorală de Drept.

Anunţ pre-susţinere