Înregistrare

Accesul in sala este gratuit și liber pentru toți participanții, în limita capacității acesteia (aproximativ 700 de locuri).

La Conferință este disponibil și un număr limitat de invitații, pentru care este necesară confirmarea înscrierii de către organizatori. Invitații înregistrați beneficiază de materialele conferinței, ecusoane nominale, accesul la pauzele de cafea și la cele două prânzuri. Lucrările conferinței se desfășoară în limba engleză, iar pentru invitații înregistrați se asigură, la cerere, traducere simultană în limba română.

Participarea în calitate de invitat și cu beneficiile aferente acesteia este posibilă doar în măsura confirmării prin email de la organizatori a înscrierii pentru fiecare persoană în parte.

Doritorii pot sa solicite invitație la adresa , confirmările înscrierii în regim de invitație urmând a fi trimise de organizatori după data de 7 noiembrie 2019, în măsura in care vor rămâne locuri disponibile.

În cererea de invitație vă rugăm să precizați (i) prenumele, (ii) numele, (iii) funcția, (iv) organizația reprezentată, (v) adresa de email.

Contact –