Înscrieri selecție participare program ”Europe and the rule of law”

 

Programul ”Europe and the rule of law” - CIVIS este un program hibrid intensiv, care se va desfășura în limba engleză, atât virtual, în perioada 20 aprilie - 31 mai 2023, cât și față-în-față, cu mobilitate fizică, în perioada 5 - 9 iunie 2023, la Universitatea din Madrid (Spania). 

La acest program vor participa echipele formate din studenți și profesori din cadrul mai multor universități europene, membre ale consorțiului CIVIS. 

La selecție pot participa numai studenții, care s-au înscris până la data limită de 28.02.2023în platforma dedicată, care poate fi accesată aici (https://civis.eu/en/civis-courses/europe-and-the-rule-of-law-2023), de la ciclurile de studii: licență (învățământ cu frecvență/la distanță), masterat și doctorat. 

Procesul de selecție se va desfășura în perioada 1 martie - 8 martie 2023, în baza documentelor încărcate în platforma precizată mai sus, alături de formularul de înregistrare, și anume: scrisoare de intenție, acte de studii (de ex. situație școlară, adeverință de licență, diplomă de licență și supliment la diplomă), certificat/atestat privind cunoașterea limbii engleze la un nivel minim acceptat B2, alte studii sau cursuri cu privire la U.E. 

În urma procesului de selecție vor fi aleși 5 studenți (și a 2-3 studenți înlocuitori, de rezervă, pentru situații neprevăzute).  

Componenta virtuală a acestui program va preceda componenta fizică (față-în-față) și va consta în participarea între 20 aprilie - 31 mai 2023 la activitățile tutoriale dintre profesori și studenții participanți, în vederea pregătirii activităților de lucru programate la Universitatea din Madrid.

Studenții participanți pot primi un grant de mobilitate de 70 EUR/zi (care poate acoperi cazarea), cu condiția obligatorie de a dovedi ca au stat minim 5 zile in mobilitate (cu zilele de deplasare incluse). 

Pentru alte detalii, puteți contacta secretariatul Civis, reprezentat prin d-na. Bucur Roxana, la adresa