Mese rotunde

”Politica și reglementarea concurenței în Uniunea Europeană” – 30 mai 2013 (cu participarea studenților de la Universitatea din București, Academia de Studii Economice și ai Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative)

Centrul de Studii în Dreptul Concurenței. Dezbatere - Programul de clementa la nivelul Uniunii Europene in lumina recentelor cazuri de cartel"

Centrul de Studii în Dreptul Concurenței. Dezbatere - "Probleme actuale ale aplicarii legii concurentei in practica acordurilor de cooperare orizontala"

Centrul de Studii în Dreptul Concurenței. Dezbatere - „Rolul drepturilor de proprietate intelectuala in consolidarea puterii de piata in sectorul tehnologiei informatiei"

Masa rotunda organizata de Centrul de Studii in Dreptul Concurentei cu tema « Actiunea privata in dreptul antimonopol »

Centrul de Studii în Dreptul Concurenței. Dezbatere - „Legea concurenţei neloiale - propuneri de lege ferenda”

Centrul de Studii în Dreptul Concurenței. Dezbatere - „Regimul sancţionator contravenţional sub regimul Legii concurenţei nr. 21/1996”

„Programul de clemență la nivelul Uniunii Europene în lumina cazurilor recente de cartel” - 21 iunie 2013

„Probleme actuale ale aplicării legii concurenței în practica acordurilor de cooperare pe orizontală” - 25 februarie 2013

„Rolul drepturilor de proprietate intelectuală în consolidarea puterii de piață în sectorul tehnologiei informației” - 26 noiembrie 2013

„Acțiunea privată în dreptul antimonopol” - 10 februarie 2012

„Legea concurenței neloiale – propuneri de lege ferenda” - 28 octombrie 2011

Conferința „Regimul sancționatori contravențional sub regimul Legii 21/1996” - 20 mai 2011