Avizier

Avizier

24 noiembrie 2017 – La Sorbona, Comisarul european Pierre Moscovici remite studenților Colegiului juridic diplomele de absolvire a programului de Master 2

Vineri, 24 noiembrie 2017, la centrul Pantheon de la Universitatea Paris 1 Panthéon-Sorbonne, la invitația Asociației de studenților programului de Master 2 în drept internațional si european al afacerilor (Colegiul juridic franco-roman de studii europene), comisarul european Pierre Moscovici, le-a înmânat diplomele de absolvire reprezentantilor promoției studenților 2016-2017. Cu această ocazie, în fața unei largi audiențe alcătuite din studenți și cadre universitare,   comisarul european Pierre Moscovici a susținut o conferință intitulată „Uniunea economica si monetara, pentru ce?“.

Absolvenții programului de Master s-au deplasat in număr foarte mare la Paris pentru acest eveniment, din Franța, România, Belgia, Burundi și Liban. Li s-au alăturat mai mulți profesori ai programului, precum și directorul de Master 2, Dl. profesorul Denys Simon, directorul școlii de Drept din Sorbona, profesorul François-Guy Trébulle, si directorul departamentului de studii internaționale, europene și comparative, profesorul Hervé Ascensio.


Data publicării: 04.12.2017

« înapoi