Anunțuri

Anunțuri

ALĂTURĂ-TE ECHIPEI DLA PIPER!

Ești pasionat de drept?
Ești dornic să aplici în viața reală ceea ce ai învățat?
Îţi place să găseşti soluţii la probleme complicate?
Îţi place să lucrezi în echipă?

Dacă răspunzi „Da” la întrebările de mai sus, te invităm să ne cunoști:

CAND?
 
DATA: Vineri, 7 martie 2014
ORA: 12:00
LOCAŢIA: Facultatea de Drept, Sala Stoicescu

Află cum poţi să-ţi asiguri un loc pentru un stagiu de vară la DLA Piper!
Vei avea ocazia să faci parte din una dintre cele mai performante organizaţii de avocatură din lume şi să înveţi ce înseamnă să fii avocat.
Aplicaţiile pentru stagiul de vară (studenti anul III) cat si pentru stagiatura (studenti anul IV) pot fi trimise până luni,  24 martie 2014, la

DATA: Joi, 20 martie 2014
ORA: 9:30
LOCAŢIA: Sediul DLA Piper Romania


Află ce înseamnă să fii avocat într-o firmă internaţională!
Te invităm să discutăm deschis despre provocările şi satisfacţiile pe care le poţi avea ca avocat într-una dintre cele mai mari firme globale de avocatură, la Ziua Porţilor Deschise DLA Piper!
Vom petrece împreună câteva ore în care avocaţii DLA Piper îţi vor răspunde la întrebări şi îţi vor povesti despre cele mai interesante proiecte şi experienţe multiculturale pe care le-au trăit pe parcursul carierei lor în DLA Piper.
Vei participa la un work-shop interactiv, multidisciplinar, care va simula cazuri reale întâlnite în practică şi te va provoca să-ţi demonstrezi cunoştinţele şi creativitatea în situaţii concrete de business.
Daca esti student(a) in anul III sau IV si vrei sa participi la Ziua Porților Deschise, trimite CV-ul în limba engleză și notele obținute până vineri, 14 martie 2014, la adresa:

Application form
Poster

Data publicării: 05.03.2014

« înapoi