Avizier

Avizier

Acces baza de date cercetare

Cadrele didactice ale Facultății de Drept sunt rugate ca până la 1 noiembrie 2013 să introducă activitatea de cercetare pe care au efectuat-o în ultimii 5 ani la această pagină.

Această evidență este necesară în vedrea reacreditării celor 12 programe de master ale Facultății de Drept, în cursul lunii noiembrie 2013.
De asemenea, cadrele didactice ale Facultății de Drept sunt rugate să introducă în această bază de date întreaga lor activitate de cercetare până la 31 decembrie 2013, urmând ca această bază să fie folosită ulterior pentru toate activitățile de raportare și evaluare, inclusiv în vederea promovării pe post.

Această bază de date va colecta în mod permanent întreaga activitate de cercetare a cadrelor didactice ale Facutății de Drept, urmând ca după faza inițială să fie actualizată permanent prin introducerea datelor referitoare la fiecare nouă activitate de cercetare de către autorul respectivei activități.

Accesul la completarea formularelor de colectare date se face cu ajutorul datelor de autentificare pe care le folositi pentru contul de mail @drept.unibuc.ro.
În cazul în care nu cunoașteți aceste date, puteți solicita ajutor la

Data publicării: 03.10.2013

« înapoi