Avizier

Avizier

Ajutor pentru o studentă a Facultății de Drept

Conducerea Facultății de Drept face un apel la toți cei care pot ajuta o studentă eminentă în anul al II-lea, în vârstă de 20 de ani. Teodora Tudose suferă de encefalită autoimună care, la acest moment, nu se mai poate trata în România. Colegii ei au demarat o campanie de strângere de fonduri pentru transferul in străinătate. 

Mai multe detalii puteți citi în rândurile de mai jos, scrise de reprezentanții Asociației Studenților în Drept: 

Alături de Teo!

Teodora Tudose, colega noastră, este grav bolnavă.

Teo este în comă de peste două luni și suferă de encefalită autoimună cu anticorpi anti NMDA și anticorpi AMPA, un caz foarte rar despre care medicii spun că este al doilea din România.

Luptă în fiecare zi să trăiască și a trecut deja peste multe momente în care i s-a spus că nu mai are NICIO șansă. Dar are!

Familia are nevoie rapidă de 15.000 de euro pentru a-i asigura transferul în străinatate, urmând ca alte sume de bani să fie necesare pentru tratament și recuperare.

Detalii despe donații, dar și povestea Teodorei se regăsesc mai jos.

--------

DONAȚII: 
1. Cont bancar
RO86BTRLRONCRT0212392801 (Tudose Leonard Ramon)

2. Prin reprezentanții studenților din cadrul Facultății de Drept a Universității din București (lista se regăsește în descrierea paginii Teodorei)

--------

Povestea:
2015. Teodora este admisă la Facultatea de Drept din cadrul Universității din București, unde, în prima lună de facultate, devine membru al Asociației Studenților în Drept.

2016. Se remarcă ca fiind unul dintre cei mai activi membri, ia premiul de “membrul lunii”, este prezentă la toate evenimentele, iar în tot acest timp are și rezultate foarte bune la examene.

Octombrie 2016. Teo își îndeplinește visul și devine Director al Departamentului Academic din cadrul ASD.

Se trezea cu noaptea în cap și pleca la facultate să învețe. Mergea la cursuri, seminare și însenina ziua prietenilor cu zâmbetul ei. Parcă zbura printre noi cu atât de mult succes.

Seara avea ședințe cu echipa. Coordona “vreo 50” de studenți și pregătea proiecte mari pentru tot anul. Teo era incredibilă.

Sfârșit de noiembrie 2016. Teo acuza tot mai des dureri de cap și stări de disconfort. Se ocupa în continuare extraordinar de învățat și de voluntariat, zâmbea ca de obicei și părea fericită. Vorbeam cu ea și era încă bine.

30 noiembrie 2016. Dureri de cap, stare confuzională, grețuri. Este internată la Spitalul Clinic de Urgență din București. Teo nu mai zâmbește. Teo nu mai răspunde. Teo intră în comă.

Decembrie 2016 - Februarie 2017. Multe investigații, transferuri, crize epileptice, o operație, multe încercări de tratament. Când răspunde pozitiv, când este în regres. Teo nu ne răspunde nouă, dar nu răspunde nici tratamentului.

12 februarie 2017. Teo este tot în comă. Suferă de encefalită autoimună într-o formă foarte rară. Medicii spun că este al doilea caz din România. Encefalită autoimună cu anticorpi anti nmda și anticorpi ampa.

Teo încă nu răspunde. 
Dar noi vrem să răspundă.

--------

Documente doveditoare: http://asd-ub.ro/TT_Documente.pdf

Encefalita autoimună este un sindrom constând în tulburări de memorie, tulburări psihiatrice, alterarea stării de conștiență, în cazul Teodorei fiind asociat și cu prezența unei tumori.

--------

Contact: .


Data publicării: 13.02.2017

« înapoi