Anunțuri

Anunțuri

American Contract Law cu Raluca Papadima

În perioada aprilie-mai 2016, vă invităm să participați la un curs, în limba engleză, pentru a vă familiariza cu principalele noțiuni ale dreptului american al contractelor. Cursul (care va consta în 5 întâlniri) se va desfășura sub forma unui dialog, potrivit metodelor americane de predare. Toate noțiunile teoretice vor fi exemplificate cu decizii judecătorești, exemple de clauze contractuale și exerciții practice.

Raluca Papadima este absolvent al universităților București, Paris 1, Paris 2 (master) și Harvard (master) și avocat membru în barourile București, Paris și New York. Din 2006, profesează ca avocat specializat în Fuziuni și Achiziții la New York. 

Participarea la curs este deschisă oricărui student în anul II, III, IV sau master la Universitatea din București. O bună cunoaștere a limbii engleze este singura condiție necesară pentru participare. Studenții care participă la minim 4 întâlniri vor primi o adeverință care va atesta participarea la curs și promovarea acestuia. 

Pentru a vă înscrie la curs, vă rugăm sa transmiteți un email cu CV-ul dumneavoastră la adresa până la 31 martie 2016, indicând și anul/seria/grupa. Studenții înscriși vor primi prin email materialele necesare. Cele 5 întâlniri vor avea loc joia, între 10-12, în sala 305, începând cu 7 aprilie 2016.

American Contract Law cu Raluca Papadima

Data publicării: 05.03.2016

« înapoi