Avizier

Avizier

Anunț important pentru studenții anului I

Stimaţi colegi de anul I,

Mai întâi de toate, permiteţi-mi să vă felicit că aţi trecut peste acest prim examen al facultăţii, primul din multe, şi să vă felicit, pe această cale, pentru noua voastră calitate de studenţi ai celui mai prestigios institut de învăţământ juridic superior din ţara noastră.

Acum că sunteţi studenţii Facultăţii de Drept a Universităţii din Bucureşti, trebuie să aflaţi că faceţi parte dintr-o comunitate extinsă, o comunitate compusă nu doar din studenţi dar şi din corpul profesoral, iar în această comunitate comunicarea este esenţială. Un volum serios de informaţie vă va fi împărtăşit de-a lungul celor 4 ani de studii de către reprezentanţii voştri aleşi, reprezentanţii de serie, reprezentanţii în Consiliul Facultăţii sau reprezentanţii în Senatul Universităţii. Natura acestei informaţii va varia, însă o constantă va exista, şi anume faptul că această informaţie va fi crucială pentru parcursul vostru în Facultate. Reprezentanţii voştri vă vor transmite veşti privind examenele voastre, proceduri privind cazarea în cămine, burse, concursuri, propuneri ale conducerii Facultăţii şi multe altele.

Pentru a preveni orice dezinformare sau informare contradictorie şi pentru a oferi un spaţiu pentru discuţii la nivelul promoţiei voastre, un spaţiu unde să puteţi comunica între voi, cu reprezentanţii voştri şi lua pulsul evenimentelor pe măsura desfăşurării lor, Asociaţia Studenţilor în Drept a creat grupul de Facebook drept_14. Acesta va fi grupul oficial de Facebook al generaţiei voastre, păstrând astfel tradiţia existentă ca fiecare generaţie să îşi aibă propriul grup de Facebook.

Astfel, vă invit cordial să deveniţi membri ai acestui grup, dacă nu aţi făcut-o deja, şi, profitând de această ocazie, vă urez să vă bucuraţi de această vacanţă şi să ne vedem cu forţe proaspete în Octombrie la începutul anului universitar.

Cu aleasă consideraţie,
Mihai Ioniţă
Preşedinte al Asociaţiei Studenţilor în Drept

Data publicării: 25.07.2014

« înapoi