Anunțuri

Anunțuri

Boștină și Asociații a dat startul Burselor „Boștină” ediția a VIII-a

„Bursa Boştină” in valoare de 200 de EURO lunar, se acordă primilor doi student merituosi din anul III şi – respectiv – anul IV ai oricarei Facultati de Drept din Bucuresti, câştigători ai Sesiunilor de Comunicări „Bursele Boştină”.

„Bursele Boştină” se adresează strict studenţilor la drept cursuri de zi nu şi absolvenţilor care urmează cursuri de master sau studii doctorale.

Temele propuse pentru anul acesta sunt:

TEMA ANUL III

Interpretarea și executarea contractelor de garanție (mobiliare/imobiliare) sub aspectul Codului Civil

și Codului de Procedură Civila

TEMA ANUL IV

Executarea silită imobiliară

Participanţii vor trimite până în data de 17 noiembrie 2013 [23:59:59, ora din e-mail]
- Un eseu de MAXIMUM 10 pagini [font: Times New Roman, corp 11, spaţiat la 1 ½ rânduri] pe tema propusă. Documentul va fi salvat în format PDF.
- O prezentare power-point care să reprezinte “sumarul” eseului şi care se poate susţine într-un interval de timp de 7 minute.
- E-mail-urile vor fi trimise pe adresa , având ca titlu: BURSELE BOŞTINA – nume, prenume – universitatea şi anul de studiu.
- Eseul şi prezentarea power-point vor fi trimise ÎN ACELAŞI MAIL – cei care trimit fie doar eseul fie doar power-point-ul nu vor fi înscrişi în concurs;
- Termenul-limită ESTE TERMEN-LIMITĂ şi lucrările primite DUPĂ 17 noiembrie 2013 ora 23:59:59 nu vor fi luate în considerare.

Vom trimite “confirmare de primire” tuturor celor de la care am primit cele două documente.

Cei selectaţi vor fi anunţaţi din timp pentru a se pregăti în vederea susţinerii prezentărilor în cadrul Sesiunilor de Comunicări “Bursele Boştină” , programate să aibă loc în perioada 18 – 30 noiembrie [diferenţiat anul III de anul IV].

Găsiţi AICI Regulamentul Sesiunii de Comunicari "Bursele Boştină"

Data publicării: 21.10.2013

« înapoi