Evenimente

Evenimente

Campionatul de Șah al Facultății de Drept, Universitatea din București - ediția a II-a

Facultatea de Drept, Universitatea din București și Asociația Studenților în Drept anunță desfășurarea Campionatului de Șah - ediția a II-a în perioada 4-6 aprilie 2022. Competiția se va desfășura în format fizic și este deschisă tuturor studenților și cadrelor didactice ale Facultății de Drept, Universitatea din București.

Toate informațiile privind regulamentul și organizarea concursului vor fi anunțate în perioada următoare.

În vederea înscrierii, vă rugăm să completați acest formular cel târziu la data de 25 martie 2022. 

 Program 

Regulament

Sponsori 

Adresăm mulțumiri pentru sprijinul acordat competiției următorilor sponsori (în ordine alfabetică): Dragoș Costescu, Daniela Deteșeanu, George Ilie, Dragoș Pârgaru, Andra Trandafir

Rezultatele competiției

În urma desfășurării campionatului, primele trei locuri au fost ocupate de următorii studenți:

Premiul I – Theodor Palamar (master)

Premiul II – Istrate George (anul II)

Premiul III – Damian Achim (anul II), Theodor Vlădoianu (anul IV), Decebal Vleja (anul II) – la egalitate după turneul final și după un turneu suplimentar de departajare.

Facultatea de Drept le mulțumește tuturor celor 22 de participanți la a doua ediție a Campionatului de Șah și adresează felicitări studenților care au ocupat locurile de pe podium!

Competiția s-a desfășurat cu sprijinul Departamentului de Educație Fizică și Sport al Universității din București, reprezentat de dl. prof. univ. dr. Remus Dumitrescu, căruia îi adresăm cele mai calde mulțumiri.Data publicării: 31.01.2022

« înapoi