Evenimente

Evenimente

Centrul de Studii in Dreptul Concurentei din cadrul Facultatii de Drept, Universitatea din Bucuresti organizeaza impreuna cu Consiliul Concurentei din Romania si IMEDIPA, in zilele de 28 si 29 iunie 2012, in Aula Magna a Palatului Facultatii de Drept, Conferinta Internationala IMEDIPA de Drept si Politici de Concurenta, editia a 6-a.

Conferinta este organizata sub supervizarea stiintifica a Comitetului International Consultativ al IMEDIPA, o organizatie non-profit, Institutul de Drept si politici de Concurenta cu sediul in Atena, Grecia si a Centrului de Studii in Dreptul Concurentei din cadrul  Facultatii de Drept, Universitatea din Bucuresti., si se tine sub auspiciile Consiliului Concurentei din Romania.

Conferinta abordeaza atat teme de drept si politici nationale cat si ale Uniunii Europene, la ea participand cunoscuti specialisti din state membre ale Uniunii Europene, din SUA precum si reprezentanti ai statelor din regiune. Scopul conferintei este acela de a facilita discutiile in susbstanta privind experienta regionala dintre autoritati, specialsiti universitari si practicieni in aceste jurisdictii si expertii internationali.

Programul Conferintei este publicat la bucharestcompetition2012.eventbrite.com.

Data publicării: 11.06.2012

« înapoi