Evenimente

Evenimente

Colocviul «20 ans et le temps du Droit » 6-7 noiembrie 2015

Cu ocazia aniversării a 20 de ani de activitate a Colegiului juridic franco-român de studii europene, vă invităm să participaţi la colocviul «20 ans et le temps du Droit », care va avea loc vineri şi sâmbătă, 6-7 noiembrie 2015, în Palatul Facultăţii de Drept a Universităţii din Bucureşti.

La lucrările colocviului vor participa, cu contribuţii ştiinţifice substanţiale, peste 40 de personalităţi marcante ale mediului universitar francez – multe dintre ele implicate în decursul timpului în activitatea acestei instituţii de învăţământ juridic european. De asemenea, vor participa reprezentanţi de prestigiu de la Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti, de la cele mai importante facultăţi din România, care alcătuiesc Hexagonul facultăţilor de drept, precum şi de la alte facultăţi din străinătate.

Alocuţiunile introductive ale colocviului şi prima sesiune de comunicări se vor desfăşura în plen, în Aula Magna, apoi lucrările se vor desfăşura pe secţiuni, în funcţie de temele alese de intervenienţi.

Precizăm că nu se percepe taxă de înscriere, iar locurile, fiind limitate, se vor ocupa în ordinea confirmării participării. Pentru programul detaliat al evenimentului şi pentru a completa formularul de înscriere, vă rugăm vizitaţi http://www.collegejuridique.ro/colloque-20-ans/

Data publicării: 22.10.2015

« înapoi