Anunțuri

Anunțuri

Concursul Balkan Case Challenge

Concursul Balkan Case Challenge aflat acum la a treia editie, se desfasoara pe patru sectiuni (IT, Drept, Relatii Internationale si Business), si are doua faze: prima este cea locala, urmand ca studentii castigatori (3-4 din fiecare domeniu) sa participe la finala, care va avea loc la Viena, in iulie, impreuna cu castigatorii localelor din celelalte tari participante (tarile din sud-estul Europei).

Concursul se adreseaza studentilor din anii terminali (ultimii 2 ani de studiu, 3 pentru studentii de la facultatile de 5 ani), deoarece are si o puternica componenta de recrutare a acestor studenti de catre firmele de profil. Firmele partenere vor avea acces la CV-urile participantilor, acestia putand fi recrutati chiar daca nu sunt castigatori ai fazei locale. La fel, in cadrul finalei de la Viena, va fi organizat un targ de cariere.

Studentii interesati pot gasi pe site toate informatiile necesare inscrierii. Termenul-limita pentru inscriere este 1 martie, faza locala se va desfasura pe 24-25 aprilie, iar finala va avea loc in perioada 6-10 iulie. Toate costurile (cazare, masa, transport) pentru participantii la finala vor fi acoperite de organizatori. Pentru participantii la faza locala se va deconta transportul si cazarea (pentru cei din afara Bucurestiului), si se vor asigura mesele de pranz in timpul celor doua zile de concurs.
Data publicării: 07.02.2010

« înapoi