Evenimente

Evenimente

Conferința Națională de Contencios Administrativ

Joi, 4 mai, Facultatea de Drept a Universității din București și Editura Universul Juridic organizează cea de-a treia ediție a Conferinței Naționale de Contencios Administrativ.

Evenimentul va avea loc la Aula Magna a Facultății de Drept din cadrul Universității din București (Bd. Mihail Kogălniceanu nr. 36-46, București).

Moderatorii conferinței vor fi domnul conf. univ. dr. Alexandru Sorin Ciobanu, avocat în Baroul București, și domnul lect. univ. dr. Ionuț Bogdan Dima, cadru didactic al Facultății de Drept din cadrul Universității din București.

 

Acreditare INPPA – 10 ore de pregătire profesională

 

În cadrul conferinței vor lua cuvântul:

– Jud. dr. Gabriela Bogasiu – Secția de contencios administrativ și fiscal a ÎCCJ;

– Prof. univ. dr. Traian Briciu – cadru didactic al Facultății de Drept – Universitatea din București, avocat în Baroul București, director al INPPA;

– Executor judecătoresc Bogdan Dumitrache – formator INM;

– Jud. Ionel Florea – Secția a VIII-a contencios administrativ și fiscal, Curtea de Apel București;

– Jud. Mihai Pantelimon Drăguțescu – Președintele Secției a II-a Contencios Administrativ și Fiscal din cadrul Tribunalului București;

– Jud. Eugenia Marin – Înalta Curte de Casație și Justiție;

– Judecător dr. Iuliana Rîciu – Secția de contencios administrativ și fiscal a ÎCCJ;

– Prof. univ. dr. Dana Tofan – cadru didactic al Facultății de Drept – Universitatea din București, avocat în Baroul București;

– Prof. univ. dr. Verginia Vedinaș – cadru didactic al Facultății de Drept – Universitatea din București, consilier la Curtea de Conturi a României, conducătorul Departamentului Juridic al Curții de Conturi;

– Judecător, lect. univ. dr. Liviu Zidaru – cadru didactic al Facultății de Drept – Universitatea din București, Curtea de Apel București, formator INM.

Așteptăm întrebările dumneavoastră pentru speakerii conferinței. Cele mai interesante vor fi selectate de lectorii prezenți, care vor oferi răspuns acestora în cadrul conferinței. Data-limită până la care puteți trimite întrebările dumneavoastră este 24 aprilie 2017 la adresa noastră de e-mail

 

CLICK AICI PENTRU FORMULARUL DE ÎNSCRIERE

 

ÎNSCRIERI

Taxa este de 350 de lei (TVA inclus) și cuprinde:

– Un exemplar al lucrării „Legea contenciosului administrativ. Legislație conexă și jurisprudență” (legislație ad litteram);

– Un exemplar al Revistei Legal Point nr 2/2016.

– Voucher în valoare de 100 lei la achiziționarea unui abonament la Portalul Universul Juridic.

– Pauzele de cafea și pauza de masă (bufet suedez).

REDUCERI:

– Pentru studenți, masteranzi sau doctoranzi, precum și pentru stagiarii profesiilor juridice, reducerea este de 50% (taxa devenind 175 de lei/pers).

– Pentru 2 participanți din cadrul aceleiași firme se oferă o reducere de 10% din prețul pachetului ales (taxa devenind 315 de lei/pers).

– Pentru 3 sau mai mulți participanți din cadrul aceleiași firme se oferă o reducere de 15% din prețul pachetului ales (taxa devenind 297,5 lei de lei/pers).

*Reducerile nu se cumulează.

**Toate prețurile conțin TVA.

 

Data-limită pentru înscrieri este 2 mai 2017.

IMPORTANT: Înscrierea va fi confirmată doar după primirea dovezii de plată. În cazul netrimiterii dovezii de plată, accesul în sala de conferință va fi restricționat.

Persoanele care au achitat taxa de participare, dar care, din motive obiective, nu mai pot participa la conferință, pot solicita returnarea banilor până cel târziu vineri, 20 aprilie 2017. Solicitările ulterioare nu vor fi luate în calcul, având în vedere costurile logistice aferente manifestării. Mulțumim pentru înțelegere.

Pentru detalii suplimentare ne puteți contacta prin mail la sau ne puteţi apela numărul de telefon 0733.674.555

 


Data publicării: 24.04.2017

« înapoi