Evenimente

Evenimente

Conferința de orientare profesională „Ce urmează după Drept? Alegi ce vrei, dar știi ce alegi?

După festivitatea de premiere și închidere a Sesiunii de Comunicări Științifice, in intervalul orar 16-18, va avea loc Conferința de orientare profesională „Ce urmează după Drept? Alegi ce vrei, dar știi ce alegi?" care se adresează studenților, masteranzilor și absolvenților Facultății de Drept, Universitatea din București, în alegerea viitoarei profesii juridice.

Evenimentul se va desfășura on-line, în streaming, la link ce va fi comunicat in ajunul conferinței, accesabil prin conturi e-mail cu terminația @drept.unibuc.ro.

Înscrierile se fac în pagina Facebook a Evenimentului Conferința de orientare profesională „Ce urmează după Drept? Alegi ce vrei, dar știi ce alegi?" organizat de Sesiunea de Comunicări Științifice, prin marcarea opțiunii „Participă”/„Going”.

Vorbitori invitați:
- dna. Cristina Rotaru - judecător, directorul INM
- dl. Traian Briciu - avocat, președintele UNBR
- dl. Teodor Niță - procuror
- dl. Bogdan Dumitrache - executor judecătoresc
- dl. Dragoș Costescu - notar public
- dl. Mihai Botoran - consilier juridic
- dna. Oana Salomia - funcționar public, consilier pentru afaceri europene
- dl. Doru Pădurariu - redactor de carte, directorul editurii „Hamangiu”
Moderator:
- dna. Adriana Almășan - fondatorul Sesiunii de Comunicări Științifice

Începând cu ora 18.30 va avea loc o Dezbatere privind alte opțiuni de carieră profesională pentru absolvenții facultății noastre (precum grefier, antreprenor, consilier juridic în diferite specializări etc.). Evenimentul se va desfășura on-line, în streaming, la link dedicat (diferit de cel al conferinței) și care va fi comunicat în ajunul dezbaterii.

Data publicării: 05.03.2021

« înapoi