Anunțuri

Anunțuri

Cursuri Engleză Juridică

Pyramid Group, in colaborare cu ASD, organizeaza o noua sesiune de cursuri intensive pentru studenţii interesaţi să susţină examenul de limba engleză juridică ILEC organizat de Cambridge şi Consiliul Britanic.

Cursul organizat de compania noastră îi pregăteşte pe participanţi pentru susţinerea examenului şi urmăreşte tematica şi formatul cursului de pregătire a acestui examen publicat de Cambridge International Press şi creat de Amy Krois-Lindner.

ILEC (International Legal English Certificate) testează cunoştinţele de limbaj juridic în limba engleză şi este recunoscut de majoritatea firmelor de avocatură din România şi străinătate. Este recomandat celor care doresc să se angajeze, dar şi celor care au nevoie să asimileze sau să işi îmbunătăţească terminologia specifică pentru a participa la stagii de pregătire de specialitate peste hotare, pentru consultul literaturii de specialitate, pentru relaţionarea cu clienţi străini.

Cursul are o durata de 60 ore şi pe parcursul lui participanţii se vor familiariza cu tipurile de exerciţii întâlnite la examen, vor aprofunda vocabularul de specialitate în domenii precum: drept comercial, dreptul muncii, drept civil (contracte şi obligaţii), dreptul mediului, dreptul concurenţei, dreptul internaţional, dreptul proprietăţii intelectuale, drept penal, dreptul familiei.

Aceste cursuri vor incepe pe 2 aprilie si se vor tine la sediul Pyramid din strada Oitelor, nr.7, zona Piata Unirii, pana la sfarsitul lunii mai, respectiv pana va incepe sesiunea, cand se vor intrerupe. Dupa sesiune se vor relua pentru inca 2 saptamani.

Cei care doresc sa se inscrie la cursurile de engleza juridica trebuie sa trimita un mail cu datele de contact la adresa pana pe 26 martie.

Daca aveti si alte intrebari, puteti  trimite un mail tot la adresa

Data publicării: 22.03.2012

« înapoi