Anunțuri

Anunțuri

Cursuri engleza si franceza juridica pentru studenti

Pyramid Groupin colaborare cu Asociatia Studentilor in Drept organizeaza o noua sesiune de cursuri intensive  pentru studentii interesati sa sustina examenul de limba engleza juridica  organizat de Cambridge si Consiliul Britanic.

Ca noutate cei de la Pyramid Group aduc in atentia voastra si cursuri de  franceza juridica pentru cei care doresc sa se pregateasca in vederea sustinerii examenului de franceza juridica organizat de Institutul Francez.

Examenul ILEC (International Legal English Certificate) testeaza cunostintele de limbaj juridic in limba engleza si este recunoscut de majoritatea firmelor de avocatura din Romania si strainatate. Este recomandat celor care doresc sa se angajeze, dar si celor care au nevoie sa asimileze sau sa isi imbunatateasca terminologia specifica pentru a participa la stagii de pregatire de specialitate peste hotare, pentru consultul literaturii de specialitate, pentru  relationarea cu clienti straini.

Cursul organizat de compania noastra îi pregateşte pe participanţi pentru susţinerea examenului Cambridge – International Legal English (ILEC) şi urmăreşte tematica şi formatul cursului de pregătire a acestui examen publicat de Cambridge International Press şi creat de Amy Krois-Lindner. Detalii complete despre acest examen se găsesc pe site-ul http://www.legalenglishtest.org.  

Cursurile de engleza juridica au o durata de 60 oresi pe parcursul lor participanţii se vor familiariza cu tipurile de exerciţii întâlnite la examen, vor aprofunda vocabularul de specialitate în domenii precum: drept comercial, dreptul muncii, drept civil (contracte si obligatii), dreptul mediului, dreptul concurenţei, dreptul international, dreptul proprietatii intelectuale, drept penal, dreptul familiei.

Cursurile de franceza juridica au o durata de 40 de ore.

Cei care doresc sa se inscrie sau sa obtina orice alte informatii,trebuie sa trimita un mail la adresa sau ii pot contacta pe cei de la Pyramid Group la 0770 435 097.

Data publicării: 16.10.2012

« înapoi