Avizier

Avizier

Donație din partea Promoției 2007 a Facultății de Drept


La data de 20 mai 2017 a avut loc întâlnirea de 10 ani a Promoției 2007 a Facultății de Drept. Reuniunea s-a desfășurat, într-o primă fază, în Amfiteatrul II al Facultății, cu participarea a peste 160 de absolvenți și a peste 20 de cadre didactice.

Absolvenții, având aproape fără excepție profesii juridice - judecători, procurori, avocați, notari, executori judecătorești, funcționari publici, angajați ai organizațiilor internaționale ori europene – și-au exprimat devotamentul și fidelitatea față de Facultate.

În urma reuniunii, absolvenții au decis să doneze suma de 3950 RON pentru achiziționarea unor sisteme audio necesare desfășurării activităților în Facultate. Astfel, la finalul lunii iunie 2017, au fost dotate cu boxe și amplificatoare toate cele 6 amfiteatre mari ale clădirii și au fost cumpărate noi boxe pentru Aula Magna.


Conducerea Facultății de Drept le mulțumește, pe această cale, tuturor absolvenților Promoției 2007 prezenți la reuniune și îi asigură de toată recunoștința pentru acest gest minunat.


Data publicării: 03.07.2017

« înapoi