Anunțuri

Anunțuri

Două burse de studii in Elveţia

Universitatea din FRIBOURG (Elveția) oferă absolvenților Facultății de Drept din cadrul Universității din București două burse de studii în valoare de CHF 25.000 fiecare pentru programul de studii aprofundate LL.M. in Cross-Cultural Business Practice.

Programul LL.M. in Cross-Cultural Business Practice este destinat juriștilor care doresc să se specializeze în dreptul contractelor comerciale internaționale. Programul reunește în fiecare an studenți de pe toate continentele și profesori de la cele mai reputate universități (Cambridge, Columbia, Geortgetown, Louvain, Paris, Roma, Hambourg etc.).

Programul susține studenții în obținerea unor stagii practice în cadrul birourilor de avocați și a întreprinderilor internaționale.

Durata studiilor este de 1 an universitar (17 septembrie 2012 -1 iunie 2013)

Bursele acoperă costul studiilor. Studenții bursieri sunt însă rugați să suporte, fie din surse proprii, fie prin burse acordate de alte entități, costul șederii lor în Elveția, precum și costurile administrative ale participării lor (materiale de curs, călătorii de studii etc. (în valoare de aproximativ CHF 3,000).

Informații suplimentare:
- http://www.unifr.ch/mlcbp/
- http://www.facebook.com/pages/Master-of-Laws-in-Cross-Cultural-Business-Practice/108615175911572

Înscrieri și informații suplimentare:
- Dr. Aladar Sebeni, Director Academic, Universitatea din Fribourg, Av de Beauregard 11, 1700 Fribourg,  tel: 0041 26 300 8105, e-mail:
- Secretariatul Facultății de Drept din cadrul Universității din București

Doritorii vor depune o cerere, insoțită de o scrisoare de motivație și un CV (care să cuprindă notele la Drept civil, Drept comercial, Drept international privat, Dreptul comerțului internațional și Drept procesual civil), la Secretara Șefă a facultății, Doamna Doina Voinea.

Termen limită de înscriere: 25 iunie 2012, ora 12.

Întâlnire și discuții cu studenții interesați: vineri 22 iunie 2012, ora 15.00, la Decanatul Facultății de Drept.

Data publicării: 17.06.2012

« înapoi