Avizier

Avizier

Dragii noștri colegi din anul I,

După (cel puțin) un an de muncă necontenită, rezultatele glorioase nu au întârziat să apară, astfel încât vă puteți considera cu mândrie studenți la Facultatea de Drept, Universitatea din București, despre care, pe bună dreptate, ați auzit că se spune că este "cea mai prestigioasă facultate de drept din țară". Prin urmare, permiteți-mi să vă transmit cordiale felicitări.

Bineînțeles, cu toții știm că trăim în lumea internetului, a comunicării și a vitezei, iar Facebookul este locul de unde studenții nu chiulesc niciodată. De asemenea, pe lângă aceasta, în facultatea noastră există 3 tipuri de studenți reprezentanți: reprezentanții de serie, reprezentanții în Consiliul Facultății și reprezentanții în Senatul Universității. Toate cele 3 categorii de reprezentanți au un rol esențial, ei fiind cei care participă la luarea deciziilor ce îi privesc pe studenți, precum si mesagerii voștri de nădejde. În lumina celor spuse, precum și ca o consecință a necesității centralizării informațiilor relevante și asigurării unui cadru civilizat de discuție pentru studenții anului I, Asociația Studenților în Drept (ASD) a creat grupul de Facebook drept_15, singurul grup oficial al studenților promoției 2015-2019.
Link: https://www.facebook.com/groups/1611322912470060/

Vă rugăm să dați join acestui grup și să vă invitați și ceilalți colegi de grupă/serie/an care nu sunt pe grup să se alăture.

Un parcurs academic deosebit,

Nicola Costea
Președinte ASD

Data publicării: 24.07.2015

« înapoi