Avizier

Avizier

Echipa Facultății de Drept a obținut mai multe distincții la Runda Regională a Price Media Law Moot Court Competition și calificarea la Runda Internațională a concursului

În perioada 1 – 3 Decembrie 2022, echipa Facultății de Drept a participat la Runda Regională a Price Media Law Moot Court Competition, organizat de Universitatea Oxford și de Universitatea Eötvös Loránd din Budapesta. Ediția a 11-a a Rundei Regionale a reunit echipele reprezentând 12 universități din 10 țări din Europa Centrală și de Est.  

Echipa Facultății de Drept a obținut locul al II-lea în clasamentul general al Rundei Regionale, distincția pentru al II-lea cel mai bun pledant (acordat domnișoarei Georgiana-Raluca Hondor) și premiul III pentru memoriul redactat. Astfel, echipa Facultății de Drept a obținut calificarea la Runda Internațională a concursului, ce se va desfășura în Aprilie 2023.

Din echipa Facultății de Drept fac parte Georgiana-Raluca Hondor, Ilinca-Adina Margină, Elisabeta-Anda Stancu, Bertha-Ștefania Zidaru, Alexandru-Nicolae Călin și Bogdan-Petru Ciacli (studenți în anul al III-lea de studii), iar coordonarea echipei a fost realizată de drd. Ștefan Bogrea.  


Data publicării: 06.12.2022

« înapoi