Evenimente

Evenimente

Educația juridică și practica dreptului în Statele Unite ale Americii – Prof. Jeffrey Schmitt, Facultatea de Drept - Universitatea din Dayton, Ohio, SUA

În data de 1 aprilie 2024, începând cu orele 17.00, Facultatea de Drept a Universității din București și Facultatea de Drept a Universității din Dayton, Ohio, SUA, invită studenții Facultății de Drept a Universității din București la o întâlnire cu profesorulJeffrey Schmitt, din cadrul Facultății de Drept a Universității din Dayton, Ohio, SUA și prodecan în cadrul acestei facultăți, despreEducația juridică și practica dreptului în Statele Unite ale Americii.  

Întâlnirea cu studenții are loc în contextul vizitei profesorului Schmitt la Facultatea de Drept a Universității din București, având în vedere parteneriatul privind programul de master online (LLM) American and Transnational Law, încheiat cu Facultatea de Drept a Universității din Dayton, Ohio, SUA.

Întrucât profesorul Schmitt este specializat în dreptul constituțional al SUA, studenții interesați vor putea adresa profesorului Schmitt și întrebări privind chestiuni juridice de actualitate din SUA, inclusiv pe teme de drept constituțional, cum ar fi litigiul în care este implicat Donald Trump sau problematica întreruperilor voluntare de sarcină.

Evenimentul se va desfășura în Sala Petre Antonescu din Palatul Facultății de Drept și se adresează în principal studenților de la programele de master ale facultății și studenților din anul IV licență, dar este așteptată participarea oricăror studenți interesați. Participarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Pentru o evidență a înscrierilor, vă rog să accesați următorul formular (utilizând adresa instituțională): https://forms.gle/hE9nQiMDqqjUbmAA8


Data publicării: 26.03.2024

« înapoi