Anunțuri

Anunțuri

Eveniment al Consiliului Concurenței - în atenția studenților și masteranzilor Facultății de Drept, Universitatea din București.

Consiliul Concurenţei vă invită să participaţi la evenimentul “Concurenţa în sectoarele esenţiale ale economiei româneşti” ce va avea loc în data de 7 noiembrie 2013, la Hotel Radisson Blu, Bucureşti, Salon “Atlas 2”, în conformitate cu programul ataşat. Cu această ocazie, instituţia noastră, în calitatea sa de autoritate de concurenţă ce urmăreşte să asigure funcţionarea normală şi corectă a pieţelor în vederea susţinerii intereselor consumatorilor intenţionează să lanseze spre dezbatere publică Raportul pe anul 2013 asupra concurenţei în sectoarele cheie ale economiei naţionale.

Evenimentul se va bucura de prezenţa unor valoroşi lectori atât la nivel naţional, cât şi internaţional.  De asemenea, în contextul cooperării bilaterale în domeniul concurenţei dintre Consiliul Concurenţei din România şi autoritatea de concurenţă din Ungaria (Gazdasági Versenyhivatal – GVH), vom beneficia şi de prezenţa reprezentanţilor autorităţii de concurenţă din această ţară. Vor fi invitaţi şi reprezentanţi ai Guvernului, Parlamentului, membri corporativi ai camerelor de comerţ şi industrie, experţi ai autorităţilor de reglementare, membri ai asociaţiei investitorilor străini, reprezentanţi ai mediului juridic, mediului academic, reprezentanţi mass media.

Cu ocazia sesiunii de deschidere a dezbaterilor vor fi prezentate concluziile Raportului Consiliului Concurenţei. În continuare, vor avea loc două sesiuni interactive cu temele: „Concurenţa şi utilizarea eficientă a cardurilor de plată / Metode de creştere a concurenţei pe piaţa cardurilor de plată din România” şi „Sunt suficiente amenzile pentru descurajarea cartelurilor şi bunăstarea consumatorilor?”.

Pentru ÎNREGISTRARE, avem rugămintea să transmiteţi confirmarea participării până la data de 1 noiembrie a.c., pe adresa de e-mail:

Menţionăm că nu se percepe nicio taxă de participare.

Agenda evenimentului

Data publicării: 28.10.2013

« înapoi