Avizier

Avizier

Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti a câştigat pentru a treia oară consecutiv Hexagonul Facultăţilor de Drept

În perioada 22-25 aprilie 2015 a avut loc la Cluj-Napoca, în organizarea Facultăţii de Drept a Universităţii Babeș Bolyai HEXAGONUL FACULTĂŢILOR DE DREPT, manifestare studenţească tradiţională la care participă facultăţile de drept din cadrul următoarelor universităţi: Universitatea din Bucureşti, Universitatea „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca, Universitatea „Al. I. Cuza” din Iaşi, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Universitatea de Vest din Timişoara şi Universitatea din Craiova.

Pentru a doua oară acest concurs, la probele ştiinţifice au participat, în afara clasamentului oficial al competiţiei, echipe ale Facultăţii de Drept a Universităţii de Stat din Republica Moldova.

Echipa Facultăţii de Drept a Universităţii din Bucureşti a câştigat şi în acest an concursul, clasamentul general pe facultăţi prezentându-se astfel:

LOCUL I - Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti
LOCUL II - Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara
LOCUL III - Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative a Universității din Craiova
LOCUL IV - Facultatea de Drept a Universității „Babeş-Bolyai” din Cluj Napoca
LOCUL V - Facultatea de Drept a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi
LOCUL VI - Facultatea de Drept „Simion Bărnuțiu” a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu

Cupa Fair-play a fost acordată Facultății de Drept a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi.

Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti a câștigat două din probele ştiinţifice, după cum urmează:

- la proba de Drept constituţional, studenţii Cosmin-Constantin Pintilie și Alexandru Dragne au ocupat locul I;
- la proba de Drept civil, studentele Nicoleta Cherciu şi Adina Butariu au ocupat locul I
- la proba de Drept penal, studentele Luminița Mareș și Daria Geambașu au ocupat locul V;

Studenţii noştri s-au clasat pe podium la toate probele sportive:

- locul I la şah, prin studentul Florentin-Gabriel Nanu;
- locul II pentru echipa de fotbal compusă din Alexandru Andrei, Alexandru Bălbărău, Teodor Streinu, Victor Gîlceavă, Paul Rădulescu, Andrei Pupăză, Bogdan Licsandru, Vlad Nistorescu și Daniel Gutnic;
- locul III pentru echipa de baschet fete compusă din Ana Stoenescu, Andrada Chodan, Viviana Cornețeanu, Gabriela Geică-Dobrescu și Ingrid Miclăuș;
- locul III la tenis de masă, prin studentul Laurențiu Iagăr.
 
Îi felicităm şi le mulţumim pentru că au reprezentat cu cinste facultatea noastră. Pentru efortul depus şi pentru rezultatul obţinut, toţi cei clasaţi pe primele două locuri la probele la care au participat vor fi premiaţi cu sume din fondul „Moştenirea Profesorului Constantin Stoicescu”.

De asemenea, le adresăm felicitări şi mulţumiri următorilor colegi, cadre didactice, pentru efortul depus cu pregătirea studenţilor:

- lector univ. dr. Ramona Popescu şi dr. Fabian Niculae, de la Departamentul de Drept public;
- lector. univ. dr. George Ilie, asist. univ. dr. Laura Toma, lector univ. dr. Cristina Zamșa și drd. Vladimir Diaconiță, de la Departamentul de Drept privat;
- conf. univ. dr. Cristian Mitrache, asist. univ. dr. Andra-Roxana Trandafir și masterand Ionuț Vișinescu, de la Departamentul de Drept penal;
- conf. univ. dr. Remus Dumitrescu, conf. univ. dr. Robert Sakizlian, asist. univ. drd. Monica Gulap, asist. univ. drd. Bogdan Gozu şi asist. univ. drd. Cătălin Şerban, de la Departamentul de educaţie fizică şi sport al Universităţii din Bucureşti.

Totodată, îi felicităm pe toţi studenţii, membri ai delegaţiei facultăţii şi componenţi ai echipelor sportive, pentru dăruirea dovedită în timpul competiţiilor!

Nu în ultimul rând, mulţumim Facultăţii de Drept a Universităţii Babeș Bolyai din Cluj-Napoca pentru primirea călduroasă şi pentru organizarea impecabilă a evenimentului.


CONDUCEREA FACULTĂŢII DE DREPT
A UNIVERSITĂŢII DIN BUCUREŞTI

Bucureşti,
30 aprilie 2015

Data publicării: 04.05.2015

« înapoi