Avizier

Avizier

Facultatea de Drept obține cea mai înaltă distincție individuală la concursul Price Media Law Moot Court – Universitatea Oxford 2021

În perioada 12 - 16 aprilie 2021, echipa Facultății de Drept a Universității din București a participat la etapa internațională a concursului Price Media Law Moot Court, organizat de Universitatea Oxford. Considerat unul dintre concursurile de procese simulate de “Grand Slam”, Price Media Law Moot Court reunește anual, la Universitatea Oxford, în etapa finală, cele mai bune echipe din cele peste o sută înscrise în competiție la nivel mondial.

În urma participării din acest an, echipa Facultății de Drept a Universității din București, prin studenta María José Escobar, a obținut cea mai înaltă distincție individuală conferită de organizatori: premiul pentru cel mai bun pledant din concurs, dintre cei aproximativ 100 de studenți care au pledat în fața juriilor concursului.

Acest premiu individual încununează un parcurs remarcabil al echipei, care a confirmat la Universitatea Oxford rezultatele obținute la etapa regională: premiul I pentru cel mai bun memoriu, premiul al II-lea  la categoria “cel mai bun pledant”- acordat drei. studente María José Escobar - și locul al II-lea în clasamentul general al concursului regional, organizat de Universitatea Eötvös Loránd.


Echipa a fost formată din Denisa-Cristina Călin, María José Escobar - studente în anul IV de studii -, Teodora Lianu, Irina Neagu, Mihai Rotaru și Gheorghe-Sabin Solomon - studenți în anul III de studii – la Facultatea de Drept a Universității din București. Coordonarea echipei a fost asigurată de către drd. Ștefan Bogrea.


Data publicării: 19.04.2021

« înapoi