Evenimente

Evenimente

Hexagonul facultăţilor de drept

CLUJ-NAPOCA
9-12 APRILIE 2009

În perioada 9-12 aprilie 2009 a avut loc la Cluj-Napoca, în organizarea Facultăţii de Drept a Universităţii „Babeş-Bolyai”, „HEXAGONUL” facultăţilor de drept, manifestare studenţească tradiţională la care participă facultăţile de drept din cadrul următoarelor universităţii: Universitatea din Bucureşti, Universitatea „Babeş-Bolyai” din Cluj, Universitatea „A. I. Cuza” din Iaşi, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Universitatea de Vest din Timişoara şi Universitatea din Craiova.

Echipa Facultăţii de Drept s-a clasat pe locul trei, în clasamentul general, după Sibiu şi Cluj, dar a ocupat primele locuri la concursurile ştiinţifice, după cum urmează:

- la proba de Drept civil, studenţii Diaconiţă R.M. Vladimir-Florin (gr. 309) şi Paziuc N. Cristian (gr. 314) au ocupat locul I;
- la proba de Drept penal, studenţii Pană N. Alexandra-Raluca şi Pârgaru M. Dragoş (ambii din gr. 313) au ocupat locul II.


Îi felicităm şi le mulţumim pentru că au reprezentat cu cinste facultatea noastră. Pentru efortul depus şi pentru rezultatul obţinut, toţi cei patru studenţi vor fi premiaţi cu sume din fondul „Moştenirea Prof. Constantin Stoicescu”.

De asemenea, le adresăm felicitări şi mulţumiri următorilor colegi pentru efortul depus cu pregătirea studenţilor în vederea concursului:

- lect. univ. dr. Răzvan Dincă şi asist. univ. George Ilie, de la Catedra de Drept privat;
- conf. univ. dr. Cristian Mitrache, lect. univ. dr. Cristina Rotaru şi asist. univ. Raluca Mocanu, de la Catedra de Drept penal.

Nu în ultimul rând, îi felicităm pe toţi studenţii, membri ai delegaţiei facultăţii şi componenţi ai echipelor sportive, pentru dăruirea dovedită în timpul competiţiilor.

Comportamentul elegant şi corect al tuturor studenţilor noştri, indiferent de probele la care au participat (fie ele ştiinţifice sau sportive), i-a determinat pe organizatori să dea delegaţiei facultăţii noastre Cupa „Fair-play” a HEXAGONULUI.


CONDUCEREA FACULTĂŢII DE DREPT

Bucureşti,
13 aprilie 2009

Data publicării: 13.04.2009

« înapoi