Anunțuri

Anunțuri

Începe-ți cariera cu dreptul la NNDKP!

Societatea Civilă de Avocaţi Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen recrutează stagiari promoţia 2013,  studenţi de anul III pentru Şcoala de Vară şi studenţi de anul II pentru Şcoala de Toamnă!

Daca eşti student în anul IV, ai rezultate bune la materiile importante şi îţi doreşti să devii avocat, trimite-ne CV-ul tău pe adresa: , până la data de 24 martie 2013.

Daca eşti student în anul  II sau III şi vrei să faci un stagiu de pregătire la NNDKP pe durata vacanţei de vară, trimite CV-ul tău pe adresa: , până la data de 24 martie 2013.

Marţi, 5 martie, ora 12.00, în Sala Constantin Stoicescu, NNDKP va prezenta programele dedicate studenţilor şi poziţiile de avocat stagiar disponibile în acest an. 

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen este promotor al avocaturii de afaceri în România, având în prezent o echipă formată din 115  avocaţi, 35 de consultanţi şi 75 de angajaţi, birouri proprii la Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca, Braşov şi Craiova. NNDKP este singura casă de avocatură din România care a fost desemnată de două ori (2009, 2012) „Firma Anului în România” de către Chambers Europe, fiind în mod constant clasată pe primele poziţii de cele mai renumite ghiduri juridice internaţionale, precum Chambers & Partners, The European Legal 500 şi IFLR 1000.

Citește documentul

Data publicării: 26.02.2013

« înapoi