Anunțuri

Anunțuri

Incepe-ţi cariera cu dreptul la NNDKP!

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen recrutează studenţi pentru Şcoala de vară şi stagiari!

Marţi, 4 martie, ora 14.00, în Sala Constantin Stoicescu, NNDKP va susţine o prezentare în cadrul căreia avocaţi ai firmei vă vor vorbi despre programele de practică dedicate studenţilor şi despre poziţiile de avocat stagiar disponibile în acest an.

Astfel, dacă eşti student în anul II sau III şi vrei să faci un stagiu de pregătire la NNDKP pe durata vacanţei de vară, trimite CV-ul tău pe adresa: , până la data de 23 martie 2014.

Dacă eşti student în anul IV, ai rezultate bune la materiile importante şi îţi doreşti să devii avocat, trimite CV-ul tău pe adresa: , până la data de 23 martie 2014.

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen este promotor al avocaturii de afaceri în România, având o echipă formată din 115 avocaţi, 23 de consultanţi fiscali şi trei consilieri în proprietate intelectuală.

NNDKP oferă servicii integrate de consultanţă juridică şi fiscală companiilor locale şi din străinătate, prin intermediul birourilor sale din Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca, Braşov şi Craiova. De asemenea, este singura casă de avocatură din România care a fost desemnată de trei ori (2009, 2012, 2013) "Firma Anului în România" de către Chambers Europe, fiind în mod constant clasată pe primele poziţii de cele mai renumite ghiduri juridice internaţionale precum Chambers & Partners, The European Legal 500 şi IFLR 1000.

Poster NNDKP

Vă aşteptăm cu mult drag la prezentare!

Data publicării: 26.02.2014

« înapoi