Anunțuri

Anunțuri

Justitie la nivel international!

Asociatia BISMUN prezinta prima Simulare a Curtii Internationale de Justitie din Romania, care se va desfasura in perioada 10 – 12 Decembrie 2010, in Bucuresti, la Facultatea de Drept- Universitatea din Bucuresti.

Va oferim minunata oportunitate de a participa la simularea procedurii Curtii Internationale de Justitie.

Exista 31 de locuri dupa cum urmeaza: 11 judecatori si 20 de consilieri. Pentru a aplica pentru functia de judecator, studentii trebuie sa fie in anul III sau IV la o Facultate de Drept, specializarea Drept. In ceea ce priveste pozitiile de consilieri, aplicatiile sunt deschise pentru toti studentii. Vor fi stabilite 10 echipe compuse din cate doi consilieri, care vor reprezenta o anumita parte. Asadar, daca aveti un prieten care este, de asemenea, interesat sa participe, anuntati-l de proiectul in cauza pentru ca puteti forma o echipa. Mentionati in mailul pe care il trimiteti dorinta de a forma o echipa de doi consilieri cu prietenul/prietena dumneavoastra, insa el/ea trebuie sa trimita o aplicatie individuala.

Daca doriti sa aplicati ca si participant la acest proiect, trebuie sa trimiteti un CV impreuna cu raspunsul la o speta de admitere, pe care o gasiti pe site-ul proiectului: www.bismun.ro/MICJ la sectiunea REGISTRATION, la adresa de mail pana in data de 14 Noiembrie 2010. Nu uitati sa mentionati ce experienta anterioara ati mai avut in domeniul dreptului international si, de asemenea, pentru ce pozitie doriti sa aplicati.

Taxa de participare este de 40 RON/echipa (adica 20 RON/persoana). De asemenea, cazarea poate fi asigurata pentru aceia care nu sunt din Bucuresti, insa pentru costuri aditionale (toate informatiile cu privire la cazare sunt disponibile pe site-ul proiectului).

Pentru mai multe informatii puteti vizita www.bismun.ro/MICJ sau ne puteti contacta la

Data publicării: 15.11.2010

« înapoi