Anunțuri

Anunțuri

Law is Awesome!

Toți studenții din anii III și IV care își doresc să învețe ce implică în concret avocatura și consultanța în domeniul afacerilor se pot înscrie în programul „Law is Awesome!”. Programul este organizat de Reff & Asociații | Deloitte Legal și presupune în primăvară 2 luni de workshop-uri (cca 2 întâlniri pe săptămână, cu o durată între 2 și 4 ore) pe teme super fresh & cool care vă ajută să deprindeți skill-urile necesare în contextul pieței actuale, vă învață să vă adaptați modului de lucru hibrid și vă familiarizează cu noile soluții legal tech.

Există chiar oportunitatea de a fi selectat pentru a participa la programul de internship al firmei din vara anului 2022!
Pentru înscrieri, aplicați cu CV-ul, notele și o mică probă de creativitate. Găsiți pe site toate detaliile necesare, inclusiv lista completă de training-uri: https://bit.ly/32UWXDl
Dacă vreți să cunoașteți echipa Reff & Asociații | Deloitte Legal și o parte dintre trainerii din program și să le adresați întrebări, mâine, pe 16 decembrie, urmează o conferință pe Zoom la care puteți participa dacă sunteți în anul III sau IV.
Înscrieți-vă aici: https://bit.ly/3osgDqq!
#LawisAwesome #training #workshop #lawyer


Data publicării: 15.12.2021

« înapoi