Anunțuri

Anunțuri

Lideri pentru Justitie 2015 - program de leadership pentru tineri juristi

Vrei sa devii lider in profesia ta? Vrei sa sa-i inspiri pe cei din jur? Vrei sa aduci o schimbare?

Vrei sa faci parte dintr-o comunitate de peste 100 de tineri juristi cu aceleasi valori?

Apelul la candidaturi pentru editia a 6-a a programului Lideri pentru Justitie - singurul program de leadership dedicat tinerilor juristi din Romania – este acum deschis! Vor fi selectati 20 de tineri juristi cu potential de lideri si motivati sa se implice!

Lideri pentru Justitie consta dintr-o serie de traininguri de leadership, intalniri cu profesionisti din domeniul juridic si workshopuri, desfasurate atat in Romania, cat si in strainatate.

Programul Lideri pentru Justitie este deschis tinerilor profesionisti aflati in primii 5 ani de cariera juridica, masteranzilor, precum și studentilor la drept aflati in ultimul an de studiu.

Dosarul de candidatura in limba romana trebuie sa contina:
- un CV
- o scrisoare de motivatie de o pagina
- un eseu de maxim 2 pagini în care sa prezinti o schimbare pe care ai dori sã o aduci sistemului de justitie din Romania: identifica o problema, alege o schimbare si descrie ce ar presupune precum si cum ar trebui sa arate sistemul dupa implementarea acesteia.

Termenul limita de trimitere a candidaturilor este 19 octombrie, ora 23:59.

Toate costurile legate de program, cu exceptia transportului in Romania, sunt acoperite de catre organizatori - Fundatia Konrad Adenauer, Programul Statul de Drept Europa de Sud-Est (KAS RLPSEE).

Pentru mai multe detalii consultati documentele atasate, vizitati pagina www.kas.de/leadership sau intrati pe Facebook la www.facebook.com/leadersforjustice.

Data publicării: 23.09.2014

« înapoi