Avizier

Avizier

Locul 3 pentru Universitatea din București la concursul Bucharest Pre-Moot

Universitatea din București și Asociația Vindobona pentru Promovarea Arbitrajului în România au organizat la București, în perioada 1-3 martie 2019, a 6-a ediție a conferinței internaționale în domeniul arbitrajului și contractelor comerciale internaționale și concursului de pledoarii Bucharest Pre-Moot în cadrul pregătirii pentru participarea la concursul Willem Vis.

Echipa Facultății de Drept a Universității din București a câștigat locul 3 pe echipe (din 15 echipe) la concursul Bucharest Pre-Moot. De asemenea, Universitatea din București a câștigat locul 3 la categoria cel mai bun pledant prin intermediul studentei Ana-Maria Karina Negrea (anul IV) și mențiune la categoria cel mai bun pledant prin intermediul studentei Cezara Diaconescu (anul III și Collège Juridique Franco-Roumain), din aproximativ 70 de pledanți.

Echipa Facultății de Drept a Universității din București care participă la concursul Willem Vis (ediția Hong Kong și ediția Viena) este alcătuită din 8 studenți, care pregătesc împreună toate etapele celor 2 ediții ale concursului: Cezara Diaconescu (anul III și Collège Juridique), Voica-Maria Lupașcu (anul III și Collège Juridique), Claudia Mihalcea (anul IV), Ana-Maria Karina Negrea (anul IV), Daria-Ana Pătrășcoiu (anul IV), Ciprian Pozderie-Semeniuc (anul III), Bianca-Dorina Radoslav (anul IV) și Andreea Radu (anul IV).

Echipa este pregătită de lect. univ. av. dr. Raluca Papadima, cadru didactic la Universitatea din București și la Collège Juridique d’Etudes Européennes, împreună cu av. Mihaela Gherghe, avocat în cadrul societății de avocatură Rizoiu & Poenaru.

Comunicat


Data publicării: 08.03.2019

« înapoi