Avizier

Avizier

Mesajul Domnului Prof. univ. dr. Flavius Baias - fost Decan

Dragi colegi,

Ar fi trebuit ca, după „ședința” de joia trecută, să vă trimit un mesaj de mulțumire... Recunosc însă că mi-a trebuit ceva timp să îmi revin după emoțiile care m-au copleșit și care s-au perpetuat și zilele următoare! Apoi, mi-am spus că este mai bine să amân momentul până la sfârșitul efectiv al mandatului, care a avut loc ieri, miercuri, 19 februarie, când Senatul Universității din București a validat numirea noilor decani pentru mandatul 2020 - 2024.

Nu aș vrea să considerați că aceste rânduri sunt exagerate ori... redundante, după finalul acelei memorabile „ședințe”, când cred că am mulțumit celor prezenți pentru surpriza care m-a copleșit!

Cum nu toți ați fost prezenți joia trecută, din diverse și binecuvântate motive, socotesc nimerit să va mulțumesc tuturor, nu doar pentru acel moment, care a fost unul din cele mai frumoase din viața mea, ci și pentru felul în care ați sprijinit conducerea facultății (indiferent de componența acesteia), în toți cei 12 ani ai mandatelor mele!

Fără acest sprijin, uneori expres, alteori tacit, dar întotdeauna prezent, nu am fi reușit să realizăm proiectele pe care ni le-am propus și care, pe drept cuvânt, fac ca Facultatea de Drept a Universității din București să fie considerată cea mai importantă și mai prestigioasa  facultate de drept a țării!

Pentru aceste realizări se cuvine să mulțumesc și conducerilor succesive ale Universității din București, care au fost alături de noi și proiectele noastre, în mod necondiționat, în toata perioada celor 12 ani: Prof. univ. dr. Ioan Pânzaru, Prof. univ. Mircea Dumitru și Prof. univ. dr. Marian Preda (în calitate atât de Președinte al Senatului Universității din București, cât și de... proaspăt Rector al Universității din București)!

Nu în ultimul rând, trebuie să mulțumesc generațiilor de studenți, care au înțeles proiectele noastre și le-au sprijinit întotdeauna! Numeroasele noastre activități, naționale și internaționale, care rămân în istoria recenta a facultății, nu ar fi fost posibile fără implicarea lor generoasă!

Am văzut că, în urmă cu puține minute, noua echipă de conducere a facultății nu numai că și-a intrat în atribuții, dar a început, efectiv, să activeze, convocând adunarea generala a cadrelor didactice și consiliul facultății - la care voi participa cu plăcere și ... cu o anumita ușurare! Le doresc, Decanului Răzvan Dincă și echipei sale de prodecani, din suflet, să realizeze tot ce și-au propus, în interesul studenților noștri, dar și al nostru - al tuturor!

Cu reînnoite mulțumiri și calde salutari colegiale,

Flavius 

20.02.2020


Data publicării: 21.02.2020

« înapoi