Evenimente

Evenimente

O Zi Student - Zilele Porților Deschise la Facultatea de Drept - 12-20 aprilie 2021

În intervalul 12 – 20 aprilie 2021, Facultatea de Drept a Universității din București și Asociația Studenților în Drept (ASD) organizează evenimentul O zi student – Zilele Porților Deschise la Facultatea de Drept a Universității din București propunându-și, ca în fiecare an, să familiarizeze elevii aflați în ultimii ani de liceu cu oferta educațională, mediul academic și spiritul celei mai importante facultăți de drept din România.

O zi student este una dintre activitățile de tradiție ale ASD, deschisă anual elevilor interesați să devină studenți la Facultatea de Drept a Universității din București. În lipsa restricțiilor de natură sanitară, Zilele Porților Deschise la Facultatea de Drept s-ar fi dorit un eveniment organizat în cadrul facultății, prilej pentru potențialii candidați să se familiarizeze cu spațiul, atmosfera și condițiile în care și-ar petrece anii studenției.

Pentru a doua ediție care se va desfășura în sistem on-line, Facultatea de Drept și ASD și-au propus extinderea evenimentului pe durata mai multor zile, pentru a permite celor interesați să asiste la o bogată paletă de activități:

ü  Prezentarea Facultății de Drept a Universității din București - 12 aprilie 2021

ü  Campionatul de șah al Facultății de Drept - 12-14 aprilie 2021

ü  Conferința de orientare profesională „Ce urmează după Drept? Alegi ce vrei, dar știi ce alegi?”, organizată la încheierea Sesiunii de Comunicări Științifice a studenților și studenților masteranzi ai facultății - 16 aprilie 2021

ü  Participarea la unele cursuri de „Introducere în dreptul spaniol” (în limba spaniolă) - 13 aprilie 2021 și 20 aprilie 2021

ü  Participarea la unele cursuri din cadrul programului de licență al Facultății de Drept, desfășurate online

ü  Conferință cu profesorii Facultății de Drept - 19 aprilie 2021

ü  Dezbatere demonstrativă a Clubului de Argumentare al Facultății de Drept - 19.04.2021

ü  Sesiuni video de discuții elevi-studenți - 20 aprilie 2021 

Elevii care doresc să participe la acest eveniment, o pot face prin completarea acestui formular. Programul definitiv și detaliat al evenimentului poate fi consultat aici și aici.


Data publicării: 06.04.2021

« înapoi