Anunțuri

Anunțuri

Ofertă cursuri de engleză juridică pentru studenţii - Pyramid Group

Pyramid Group în colaborare cu Asociaţia Studenţilor în Drept organizează cursuri intensive pentru studenţii interesaţi să susţină examenul de limba engleză juridică  organizat de Cambridge şi Consiliul Britanic. ILEC (International Legal English Certificate) testează cunoştinţele de limbaj juridic în limba engleză şi este recunoscut de majoritatea firmelor de avocatură din România şi străinătate. Este recomandat celor care doresc să se angajeze, dar şi celor care au nevoie să asimileze sau să işi îmbunătăţească terminologia specifică pentru a participa la stagii de pregătire de specialitate peste hotare, pentru consultul literaturii de specialitate, pentru relaţionarea cu clienţi străini.

Cursul organizat de compania noastră îi pregăteşte pe participanţi pentru susţinerea examenului Cambridge – International Legal English (ILEC) şi urmăreşte tematica şi formatul cursului de pregătire a acestui examen publicat de Cambridge International Press şi creat de Amy Krois-Lindner. Detalii complete despre acest examen se găsesc pe site-ul www.legalenglishtest.org. Cursul are o durata de 80 ore şi pe parcursul lui participanţii se vor familiariza cu tipurile de exerciţii întâlnite la examen, vor aprofunda vocabularul de specialitate în domenii precum: drept comercial, dreptul muncii, drept civil (contracte şi obligaţii), dreptul mediului, dreptul concurenţei, dreptul internaţional, dreptul proprietăţii intelectuale, drept penal, dreptul familiei.

Veţi obţine mai multe informaţii atât cu privire la examen cât şi la cursul nostru la prezentarea pe care unul dintre formatorii noştri o va susţine în ziua de joi, 17 noiembrie 2011, ora 13, în Amfiteatrul 3.

Compania noastră oferă studenţilor Facultăţii de Drept o ofertă de preţ studenţească, fiind cea mai avantajoasă de pe piaţă. Preţul cursului este de 500 RON, existând posibilitatea plătirii acesteia în 2 rate.

Mai multe detalii

Data publicării: 10.11.2011

« înapoi