Anunțuri

Anunțuri

Postuniversitaria - program de practică

Viitorul tău profesional este unul bine definit? Ai aflat care sunt ramurile de drept spre care te îndrepți? Dar, mai ales, ai descoperit profesia ce ți se potrivește?
 
Dacă răspunsurile pentru întrebările de mai sus sunt afirmații clare, fără o urmă de neliniște și dubiu, atunci ești printre puținii dintre cei care, făcând cunoștință cu domeniul vast al dreptului, plin de numeroase curiozități, nu se lasă pierduți și intimidați de a€œsurprize” .
 
Dacă, însă, nu ești hotărât în ce domeniu să te specializezi, dacă nu ești convins cu tărie că ți-ai descoperit  și înțeles calitățile viitorului jurist, experimentează!  
 
Conturează-ți cariera! Instrumentul ce îți stă la îndemână este Postuniversitaria. Utilizează-l cu îndemânare și vei dobândi o experiență ce va îndruma și completa lacunele din drumul alegerii tale.  
Ce trebuie să faci?

1. Începând cu 20 martie vino la sediul ELSA (sala 24) pentru a ridica formularul  de înscriere. Daca iți este mai comod, descarcă-l direct de pe site-ul ELSA București.
2. Nu uita să te programezi la interviu! Interviurile se vor desfășura în perioada 25-27 martie.
3. Vino la ziua și ora aleasă de tine, împreună cu formularul de înscriere și CV-ul personal și convinge-ne că vrei să-ți conturezi cariera!

Te așteptăm !

ELSA numară primăvara studenții la practică! Fii unul dintre ei!

Contact :

Afișul evenimentului

Data publicării: 19.03.2013

« înapoi