Anunțuri

Anunțuri

Practică în cabinetele parlamentare

Tânăr student caut parlamentar

Asociaţia E-Civis caută 30 de studenţi curioşi si dornici să lucreze timp de trei luni alături de reprezentanţii lor, în cadrul programului „Internship la cabinetele parlamentare”.

Cei interesaţi de acest stagiu trebuie să trimită CV, scrisoare de intenţie şi o listă cu trei parlamentari preferaţi pe , până la 15 iunie 2010. Programul de internship se va derula între lunile septembrie şi noiembrie ale acestui an, în 30 de cabinete parlamentare din întreaga ţară, iar studenţii selectaţi vor beneficia și de un stagiu de instruire organizat de E-Civis.

„Prin programul de internship ne propunem să oferim studenţilor şansa de a vedea ei singuri, la faţa locului, dacă parlamentarii lucrează sau nu şi ce anume se întâmplă în cabinetele parlamentare din România. În ultimii ani imaginea Parlamentului s-a deteriorat dramatic, un lucru periculos pentru o democraţie, având în vedere că aceasta este o instituţie de bază a statului”, a declarat Ana-Maria Moşneagu, Preşedinte E-Civis.

Programul face parte din proiectul „Sunt cetăţean. E în puterea mea”, prin care E-Civis îşi propune să formeze tinerii din România ca cetăţeni activi şi informaţi, pregătiţi să participe la procesul decizional local şi central. Proiectul este finanţat de Trust for Civil Society for Central and Eastern Europe.

Pentru informaţii suplimentare vă rugăm contactaţi Diana Condrea, Coordonator comunicare E-Civis, la telefon: 0741 024 091 sau e-mail:

Data publicării: 26.05.2010

« înapoi