Avizier

Avizier

Preselecția pentru proba de Drept civil din cadrul Hexagonului Facultăților de Drept. Ediția 2024

Preselecția pentru proba de Drept civil din cadrul Hexagonului Facultăților de Drept. Ediția 2024 se va desfășura în următoarea perioadă în mai multe etape, în vederea testării cunoștințelor dumneavoastră prin mai multe modalități de evaluare.

Acestea vor consta în spețe pe care va trebui să le rezolvați online într-un interval de timp determinat (i.e. 1-2h) pe parcursul acestei veri și într-un test ce se va desfășura în sistem „față în față” la începutul anului universitar 2023 – 2024.

În acest sens, întrucât considerăm necesar ca pregătirea dumneavoastră să înceapă din timpul acestei veri, în lunile iulie și august veți primi pe grupul de Google classroom „Preselectie Hexagon Civil 2023-2024” un număr de cinci spețe, din care va trebui sa rezolvați cel puțin trei spețe, conform unui calendar ce va fi postat pe classroom în cadrul acestei săptămâni.

Invităm studenții interesați să se înscrie pe grupul de classroom cu următorul cod: gucdsu7

https://classroom.google.com/c/NjE1MTYzNTMyMjcw 

Precizăm că toate informațiile cu privire la desfășurarea preselecției pentru proba de Drept civil din cadrul Hexagonului Facultăților de Drept. Ediția 2024 vor fi menționate în cadrul classroom-ului indicat mai sus.

Prezentul anunț este dedicat studenților care, în anul universitar 2023 - 2024, vor fi înscriși în anii de studiu II - IV.

Mult succes!Data publicării: 27.06.2023

« înapoi