Avizier

Avizier

Preselecție Hexagonul Facultăţilor de Drept 2021 - proba științifică de drept penal

Departamentul de Drept Penal al Facultății de Drept a Universității din București organizează preselecție pentru proba științifică de drept penal a Hexagonului Facultăților de Drept, ce se va organiza la Craiova în primăvara anului 2021. 

Preselecția va avea loc în două etape desfășurate online.

Prima etapă va avea loc la data de 17 noiembrie 2020, ora 19:45. Pentru a participa la prima probă este obligatoriu ca până la data de 13 noiembrie 2020, ora 16:00 să vă înscrieți accesând acest link. Prima probă va consta într-un test cu 25 de grile, având 4 variante de răspuns, putând fi corecte una, două, trei, toate patru sau niciuna dintre variante. Testul va dura o oră, iar grilele vor avea în vedere tematica anexată prezentului anunț și formulate în conformitate cu bibliografia precizată în același document.

A doua etapă va avea loc pe 24 noiembrie 2020, ora 19:45. Vor participa la a doua etapă doar cei selectați în urma rezultatelor obținute la prima etapă. A doua probă va conține o speță și un subiect de teorie, ambele din tematica anexată și în conformitate cu bibliografia menționată.  

Pot participa la preselecție studenți la zi, din anii III sau IV de studiu, cu condiția de a fi promovat examenele de drept penal - partea generală și, dacă este cazul, drept penal - partea specială. De asemenea, poate participa la preselecție și studentul selectat în anul universitar 2019-2020 (când nu s-a mai organizat concursul) și care în prezent urmează cursurile de master din cadrul Facultății, sub rezerva că, în cazul calificării, participarea sa în echipă va fi posibilă potrivit Regulamentului Hexagonului. 

Pentru informații suplimentare, îl puteţi contacta pe domnul drd. Vişinescu Ionuţ-Gabriel la adresa de e-mail ionut-gabriel.visinescu@drept.unibuc.ro  


Data publicării: 11.10.2020

« înapoi