Avizier

Avizier

Preselecție pentru Hexagonul Facultăților de Drept 2017 - proba științifică de drept constituțional

În luna aprilie 2017 se va desfăşura ediţia 2017 a Hexagonului Facultăţilor de Drept, în organizarea Facultăţii de Drept a Universității de Stat din Republica Moldova.

Catedra de drept constituțional și instituții politice realizează în data de 14 noiembrie 2016, ora 18.00, la Amfiteatrul 3 preselecția pentru reprezentarea Facultății de Drept, Universitatea din București la disciplina drept constituțional și instituții politice.

Se pot înscrie pentru susținerea testului studenţii anilor II-IV care au obţinut notele 8, 9 sau 10 la examenele de drept constituţional şi instituţii politice.

Testul de preselecţie va avea loc pe baza bibliografiei obligatorii și facultative studiate la disciplinele drept constituțional și instituții politice.

Cel mai târziu cu două săptămâni înainte de data începerii concursului, vor fi desemnate, în baza unui test final, cei doi studenţi care vor reprezenta Facultatea de Drept la Hexagon.

Din rațiuni organizatorice, cei interesați își vor manifesta intenția de a participa la preselecție până la data de  11 noiembrie 2015 la adresele de email , .

DEPARTAMENTUL DE DREPT PUBLIC
CATEDRA DE DREPT CONSTITUȚIONAL ȘI INSTITUȚII POLITICE


Data publicării: 12.10.2016

« înapoi