Avizier

Avizier

Preselecție pentru Hexagonul Facultăților de Drept 2018 - proba științifică de drept constituțional

În luna aprilie 2018 se va desfășura ediția 2018 a Hexagonului Facultăților de Drept, în organizarea Facultății de Drept a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu.

Catedra de drept constituțional și instituții politice realizează în data de  23 octombrie 2017ora 18.00, la Sala Stoicescu preselecția pentru reprezentarea Facultății de Drept, Universitatea din București la disciplina drept constituțional și instituții politice.

Se pot înscrie pentru susținerea testului studenții anilor II-IV care au obținut notele 8, 9 sau 10 la examenele de drept constituțional și instituții politice. 

Testul de preselecție va avea loc pe baza bibliografiei obligatorii și facultative studiate la disciplinele drept constituțional și instituții politice (o speță și un subiect de teorie). 

Cel mai târziu cu două săptămâni înainte de data începerii concursului, vor fi desemnate, în baza unui test final, cei doi studenți care vor reprezenta Facultatea de Drept la Hexagon.

Din rațiuni organizatorice, cei interesați își vor manifesta intenția de a participa la preselecție până la data de 22 octombrie 2017 la adresa de email: 

 

DEPARTAMENTUL DE DREPT PUBLIC
CATEDRA DE DREPT CONSTITUȚIONAL ȘI INSTITUȚII POLITICE


Data publicării: 05.10.2017

« înapoi