Avizier

Avizier

Preselecție suplimentară pentru concursul de procese simulate de Drept Internațional Public „Jessup”

Vă invităm să participați la preselecția suplimentarăpentru echipa ce va reprezenta Facultatea de Drept a Universității din București la concursul de procese simulate de Drept Internațional Public „Philip C. Jessup”, care va fi organizată la data de 1 noiembrie 2022, începând cu ora 18:00, prin intermediul Google Meet. În prezent, echipa are nevoie de 2 persoane care să se implice atat din perspectiva cercetării si redactării cât și din perspectiva pledoariilor orale ce vor avea loc în cursul anului 2023.

Preselecția va consta într-un interviu în limba engleză, pe baza unor subiecte de drept internațional public, testând atât cunoștințele de specialitate, cât și abilitățile oratorice și argumentative, posibilitatea de a lucra în echipă și de încadrare în limite de timp stricte.

Pentru înscriere, vă rugăm să transmiteți pe adresele de e-mail: ,,până la data de 28 octombrie 2022 (inclusiv), un CV complet și o scrisoare de intenție privind dorința și motivația de a participa la aceste concursuri (ambele în limba engleză).

 


Data publicării: 25.10.2022

« înapoi