Avizier

Avizier

Proces simulat - Drept civil

Cadrele didactice ale Facultății de Drept, Universitatea București, disciplina „Teoria Generală a Obligațiilor”, organizează în perioada 6 -26 mai 2019 Concursul de Procese Simulate de Drept Civil. Competiția se adresează studenților din anul II de la Facultatea de Drept, Universitatea București, și își propune să ofere participanților șansa de a experimenta, pentru o zi, profesia de avocat sau judecător în cadrul unui proces simulat.

Selecția participanților presupune următoarele etape:

-      Transmiterea memoriilor cu rezolvarea problemelor indicate până la data de 12 mai 2019, ora 23:59, la adresa .

-   În data de 13 mai 2019 vor fi anunțați studenții care au fost selectați în urma evaluării memoriilor transmise.

-    În data de 15 mai 2019 va fi comunicată speța finală și vor fi efectuate tragerile la sorți a echipelor și calităților procesuale.

-    În perioada 24-26 mai 2019 va avea loc tapa finala a concursului ce urmează a se desfășura în afara Bucureștiului, la munte;

Dincolo de experiența inedită de a participa la un proces simulat, studenții vor putea obține și premii oferite de partenerii concursului. Astfel, cei mai buni studenți vor fi recompensați cu stagii de practică remunerate in cadrul KPMG Legal și cărți din domeniul juridic oferite de editurile partenere. 

Speța

Regulament

Memoriu

Organizatori:

Prof. univ. dr. Flavius-Antoniu Baias

Conf. univ. dr. Cristina Zamșa

Asist. univ. dr. Bogdan Vișinoiu

Drd. Silviu MunteanuData publicării: 07.05.2019

« înapoi