Evenimente

Evenimente

Prof. univ. dr. Elena-Simina Tănăsescu - judecator la Curtea Constitutională

Marţi, 11 iunie 2019, la Palatul Cotroceni, în faţa Preşedintelui României, Domnul Klaus Iohannis, a Preşedintelui Camerei Deputaților, a Vicepreședintelui Senatului și  a judecătorilor Curţii Constituţionale a României,  a avut loc ceremonia de depunere a jurământului de învestitură în funcţia de judecător al Curții Constituționale de către Doamna Elena-Simina TĂNĂSESCU, Profesor universitar doctor la Facultatea de Drept a Univerității din București.

Prin Decretul nr. 431 din 6 mai 2019, publicat în Monitorul Oficial nr. 352 din 7 mai 2019, Doamna Elena-Simina TĂNĂSESCU a fost numită în funcția de judecător la Curtea Constituțională, pentru un mandat de 9 ani, începând cu data de 9 iunie 2019.

Facultatea de Drept a Univesității din București este mândră să salute această numire – care continuă tradiția contribuției esențiale a cadrelor sale didactice la evoluția României –, având convingerea că profesionalismul și caracterul Doamnei Profesor Elena-Simina TĂNĂSESCU vor contribui la întărirea rolului Curții Constituționale de garant al Constituției și la consolidarea statului de drept.

Îi dorim succes!


Data publicării: 12.06.2019

« înapoi