Avizier

Avizier

Programul postuniversitar de formare și dezvoltare profesională continuă - ”Analiza teoretică și practică a reglementărilor cuprinse în codul administrativ”

Facultatea de Drept a Universității București organizează, începând cu anul universitar 2022-2023 cursul postuniversitar consacrat Codului administrativ.

Cursul are durata de un an și își propune să abordeze  dintr-o perspectivă teoretică și practică, în egală măsură, înțelesul instituțiilor pe care le consacră această veritabilă ”Constituție” a dreptului public și a administrației publice.

Pentru a crea premisele unei cât mai mari deschideri, cursurile vor fi susținute în format hibrid, atât prin prezența fizică, dar și on-line.

Pentru prezentarea tematicilor, vor fi prezenți în fața cursanților atât teoreticieni de prestigiu, cât și practicieni care au validat, prin valoarea experienței lor profesionale și publice, statutul de specialist în administrația publică.

Coordonatorul cursului este doamna prof. univ. dr. VERGINIA VEDINAȘ.

Pentru alte informații, vă rugăm să consultați site-ul nostru: aici

Vă așteptăm cu interes și vă asigurăm că evoluția dumneavoastră profesională și personală, în egală măsură, vor avea de câștigat în urma absolvirii acestui curs.

 


Data publicării: 15.09.2022

« înapoi