Avizier

Avizier

Selecția studenților participanți la Hexagon ediția 2015 - Drept constituțional

Preselecție pentru Hexagonul Facultăților de Drept 2016 - proba științifică de drept constituțional

ANUNȚ PRESELECȚIE HEXAGONUL FACULTĂȚILOR DE DREPT
EDIȚIA IAȘI, 2016


În luna aprilie 2016 se va desfăşura ediţia 2016 a Hexagonului Facultăţilor de Drept, în organizarea Facultăţii de Drept a Universității Alexandru Ioan Cuza Iași.

Catedra de drept constituțional și instituții politice realizează în data de 11 noiembrie 2015, ora 18.00, la sala 305 preselecția pentru reprezentarea Facultății de Drept, Universitatea din București la disciplina drept constituțional și instituții politice.

Se pot înscrie pentru susținerea testului studenţii anilor II-IV care au obţinut notele 8, 9 sau 10 la examenele de drept constituţional şi instituţii politice.

Testul de preselecţie va avea loc pe baza bibliografiei obligatorii și facultative studiate la disciplinele drept constituțional și instituții politice.

Cel mai târziu cu două săptămâni înainte de data începerii concursului, vor fi desemnate, în baza unui test final, cei doi studenţi care vor reprezenta Facultatea de Drept la Hexagon.

Din rațiuni organizatorice, cei interesați își vor manifesta intenția de a participa la preselecție până la data de  9 noiembrie 2015 la adresele de email , .

DEPARTAMENTUL DE DREPT PUBLIC
CATEDRA DE DREPT CONSTITUȚIONAL ȘI INSTITUȚII POLITICE

Data publicării: 08.10.2015

« înapoi