Avizier

Avizier

Selecție echipa Drept constituțional pentru Hexagon

ANUNȚ PRESELECȚIE HEXAGONUL FACULTĂȚILOR DE DREPT
EDIȚIA CLUJ-NAPOCA, 2015

În luna aprilie 2015 se va desfăşura ediţia 2015 a Hexagonului Facultăţilor de Drept, în organizarea Facultăţii de Drept a Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca.

Catedra de drept constituțional și instituții politice realizează în data de miercuri 12 noiembrie 2014, ora 18.00, la sala 124 preselecția pentru reprezentarea Facultății de Drept, UB la disciplina drept constituțional și instituții politice.

Se pot înscrie pentru susținerea testului studenţii anilor II-IV care au obţinut notele 8, 9 sau 10 la examenele de drept constituţional şi instituţii politice.

Testul de preselecţie va avea loc pe baza bibliografiei obligatorii și facultative studiate la disciplinele drept constituțional și instituții politice.

Cu două săptămâni înainte de data începerii concursului, vor fi desemnate, în baza unui test final,  cei doi studenţi care vor reprezenta Facultatea de Drept la Hexagon.

Din rațiuni organizatorice, cei interesați își vor manifesta intenția de a participa la preselecție până la data de 7 noiembrie 2014 la adresele de email , .

DEPARTAMENTUL DE DREPT PUBLIC
CATEDRA DE DREPT CONSTITUȚIONAL ȘI INSTITUȚII POLITICE

Data publicării: 09.10.2014

« înapoi