Avizier

Avizier

Selecție lucrări de licență Drept penal. Partea specială și Criminologie

Selectia pentru lucrarile de licenta - anul 2016 la disciplinele Drept Penal. Partea specială (seriile I și II și ID) și Criminologie (toate seriile și ID) se va desfasura potrivit cerintelor de mai jos, cu rugamintea  pentru studenți de a consulta în prealabil înscrierii Indrumarul pentru lucrarile de licenta.

1. Domnul prof. univ. dr Valerian Cioclei va coordona (in total) 20 de studenți din seriile I si II (drept penal), I si III (criminologie) si ID (criminologie).
Cele 20 de locuri vor fi repartizate, in principiu, in mod egal intre drept penal si criminologie. Studentii de la ID vor concura pe toate locurile de la Criminologie, trei dintre acestea fiind alocate pentru ei, indiferent de pozitia pe care o ocupă în clasament.
Selecția va avea în vedere notele de la drept penal - partea generală, criminologie și drept penal - partea specială I, la care se adaugă un interviu.
La interviu studentul se va prezenta cu o propunere de temă și planul aferent. Interviul se va susține în zilele de joi 14 și joi 21 mai, la Centrul de Drept penal, cu un mail de programare trimis cu o zi înainte pe adresa de email numai de pe adresa studentului de la Facultate (NU VOR FI AVUTE ÎN VEDERE MAILURILE TRIMISE DE PE ALTE ADRESE).
Studenții selecționați vor fi anunțați direct prin e-mail, cel mai târziu joi 28 mai (prin urmare, toți studenții care nu primesc mail de confirmare nu au fost selecționați).

2. Doamna asist. univ. dr. Andra Trandafir va coordona (in total) 20 de studenti din seriile I si II (drept penal), II (criminologie) si ID (drept penal).
Cele 20 de locuri vor putea fi repartizate in mod inegal intre cele două discipline.
In vederea inscrierii, studentii sunt rugati sa redacteze o cerere individuala, in care sa mentioneze:
- indiferent de materia aleasă, notele obtinute la drept penal - partea speciala I si criminologie;
- disciplina pentru care optează studentul;
- pentru drept penal, (eventual) tema propusa. In cazul in care tema nu face parte din cele cuprinse in tematica pentru licenta, studentul va prezenta si un plan si bibliografia, motivand alegerea temei respective;
- pentru criminologie, tema propusa, planul si bibliografia;
- adresa de e-mail a studentului.

Selectia va avea in vedere aceste criterii, precum si activitatea de seminar.
Cererile vor fi depuse individual, la seminare, pana cel tarziu la 12 mai 2015. Studentii de la ID vor putea depune cererile la cursul din 9 mai ori la seminarele studentilor de la zi.
Nu vor fi luate în considerare cererile transmise prin e-mail.

3. Doamna asist. univ. dr. Raluca Mocanu
va coordona in total maxim 15 lucrari de criminologie (toate seriile) si drept penal (zi - seriile I si II).
In acest sens, studentii doritori se vor inscrie pe o lista unica, centralizata de un student desemnat de sefii de serie, in care vor fi mentionate:
- notele la criminologie, drept penal - partea generala si drept penal - partea speciala I;
- disciplina pentru care opteaza studentul;
- tema propusa;
- adresa de e-mail a studentului.
Lista centralizata va fi transmisa pana la 12 mai 2015 pe e-mail la adresa

Studenții trebuie să opteze pentru unul dintre cei trei profesori mai sus-menționați, nefiind acceptată înscrierea aceluiași student la mai mulți profesori.

Data publicării: 04.05.2015

« înapoi